|
|
|
|
|
 |
 Тру-блек, Що і до чого? |
|
| Darkerl |
 15 трав 2008 22:04
Повідомлення #1
|

Balberith
Група: Модератори
| Тру-блек (англ. True Black metal) — «істинний блек-метал») — найрадикальніший, «чистий» напрям блеку. Ідеологічно правильними в тру-блек можна рахувати тексти на такі теми, як антихристиянство, сатанізм, дьяволопоклонство, люциферіанство,Оккультизм. Стиль виник в Норвегії. Музика, як правило гранично проста, часто примітивна, хоча зустрічаються групи з високою виконавською майстерністю, які граютьтру-блек з досить складною структурою. Підвидом тру-блеку є raw black metal (англ. raw — сирий), композиції записані однією доріжкою без потоків і з переобтяженою гітарою. Слово "Тру" в середовищі прихильників блек-метал часто використовується, як характеристика ідеологічної спрямованості групи, тобто група, що не дотримується ідеології сатанізму, вважається «не істинною» (що відійшла від канонів стилю). Родоначальники: Immortal, Mayhem, Tormentor (Угорщина), Burzum, Darkthrone,Marduk. Типові представники: Carpathian Forest, Gorgoroth, Satyricon
Яким є ваше сприйняття, ваша думка про даний напрям, та все, що зв"язане з ним ?
----------------------------------
Все надто складно, щоб бути простим... |
|
|
|
| Koscheraatt |
 16 трав 2008 09:39
Повідомлення #2
|

Lauviah
Група: Користувачі
| Це що за піонерські дослідження? Для когось ще оці "тру-не тру" мають значення??? Ці терміни вже давно себе дискредитували. Цитата: Darkerl Підвидом тру-блеку є raw black metal (англ. raw — сирий), композиції записані однією доріжкою без потоків і з переобтяженою гітарою. Ураган!!!! Цитата: Darkerl Tormentor (Угорщина) І де там Блек??? Цитата: Darkerl Типові представники: ... Satyricon Ага, найтиповіші)))
ДК выжжен арийским напалмом Наш фюрер склонился над палмом Отправляет отчет он в штаб Бойся его презренный раб
 |
|
|
|
| Valbrand |
 16 трав 2008 10:55
Повідомлення #3
|

Marou
| Це що за піонерські дослідження? это перевод статьи про блэк с российской википедии)) |
|
|
|
| Koscheraatt |
 16 трав 2008 11:12
Повідомлення #4
|

Lauviah
| Цитата: Valbrand это перевод статьи про блэк с российской википедии)) Аааа. Дожно якийсь ТРУ писав.
ДК выжжен арийским напалмом Наш фюрер склонился над палмом Отправляет отчет он в штаб Бойся его презренный раб
 |
|
|
|
| Ulver1488 |
 16 трав 2008 15:27
Повідомлення #6
|

Marou
| Торментор (Угорщина)  Не чув їх здається, але фотка кумедна, дуже тру! 
Де хрест встане, там трава в'яне |
|
|
|
| M8R8K |
 16 трав 2008 16:51
Повідомлення #7
|

Lauviah
| Koscheraatt, Tundra14, панове критики,горю бажанням почитати вашу дефмницмю поняття "тру" (з прикладами,бажано)
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Koscheraatt |
 16 трав 2008 17:22
Повідомлення #8
|

Lauviah
| M8R8K, Я ж ясно написав - для мене такого поняття не існує. А взагалі, треба у групи Мановар запитати, вони точно знають що таке ТРУ ))
 |
|
|
|
| M8R8K |
 16 трав 2008 17:25
Повідомлення #9
|

Lauviah
| Koscheraatt, ужос!! а чо мерсифул фейт не назвав?
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Valbrand |
 16 трав 2008 18:40
Повідомлення #10
|

Marou
| Ulver1488 мне нравится у них альбом 1988 года *Anno Domini* - шедевр на все времена. а фото...ржачное, спору нет) но Аттила еще и не такое выдавал) |
|
|
|
| Ulver1488 |
 16 трав 2008 19:19
Повідомлення #11
|

Marou
| Насчёт Аттилы не в курсе, но вот Маньяк выдавал и выдаёт 
Де хрест встане, там трава в'яне |
|
|
|
| Koscheraatt |
 19 трав 2008 09:50
Повідомлення #12
|

Lauviah
| Цитата: M8R8K ужос!! а чо мерсифул фейт не назвав? Ну так це ж у Мановар постійно "kings of true metal" i "whips & posers - leave the hall")))
 |
|
|
|
| galich14 |
 21 трав 2008 17:48
Повідомлення #13
|

Salikotal
| Manowar співають про тру метал,а не про блек.
 |
|
|
|
| Vitaliy |
 16 липня 2008 19:06
Повідомлення #14
|

Salikotal
| Эх....... Сколько же можно уже рассуждать над этим вопросом "тру, не тру"? Когда в очередной раз ставится этот вопрос у меня складываеться впечатление что людям больше не о чем поговорить. Я лично считаю что нужно слушать музыку которая лично нравится вам. А этот вопрос "тру, не тру" в большенстве случаев перерастает в высказывание личных музыкальных пристрастий участников форума и т. п. Более того сколько можно "перетягивать одеяла" в вопросе: К какому стилю можно отнести группу (БМ, НСБМ, Паган, Симфо)? Все это все равно объеденяет слово "музыка" и опять же таки это может нравится или не нравится. А пересмотрите теже книги "Князья хаоса", "Речи Варга"(главу где он пишет про БМ в Норвегии) так у меня сложилось впечатление что это все (тру) пафос и не более того. Например Дарктрон играли дэз метал, но потом резко стали играть БМ и их считали(ют) "тру", а последнее время насчет "тру, не тру" Дарктрона мнения расходятся (это приблизительно можно применить и к любой команде о которой говорят: мне нравятся ранние "................") В то время это стиль только формировался и те люди которые это делали,я думаю, тоже, поэтому вместе с ними менялась (ется) и музыка и идеологическая составляющяя........(это было свежее решение создать что то новое еще доселе неизведаное) Бытовой пример этим изменениям: Вы же не ходите в одних и тех же носках (не стирая их) год, два..........десять лет?????? Искреность и вера этих людей в то что делают это уже другой вопрос и немало важный! Впрочем каждый сам для себя определит что ему по душе (А для этих дискусий "тру, не тру" можно просто создать голосовалку  )! Может я ошибаюсь??! |
|
|
|
| Garm |
 17 липня 2008 20:51
Повідомлення #15
|

Salikotal
| Не разделяю,на тру и не тру,разделяю на : нравится и не нравится. Анекдот на эту тему(может многие уже знают...):
Идёт матёрый блэкер по музею,видит впереди бабка пол моет.Он пытается её обойти справа,бабка - вправо,он её слева хочет обойти,бабка - влево...Тут ему надоело,он говорит: -Бабка,дай пройти! Бабка поднимает голову и говорит : -Ты что,не видиш,я же ТРУ!
Listening now :Wolf's Moon\2003-Ethos of the Aryan Heritage\05.For The Glory Of Empire.mp3

|
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|